27 Ekim 2013 Pazar

Velev Ki Fenerbahçe Başkanıyım

Fenerbahçe yakın zamanda yeni bir kongre süreci yaşıyacak. Adaylar, vaatleri sürekli gündemde. Benim ne Fenerbahçe'ye üye olucak kadar param (10000 TL) ne de bana referans olucak külüp üyesi tanıdığım var. Dolayısıyla yazdıklarım hayal ürünü olup fantastik bir Fenerbahçe idealinden başka birşey değildir. Fenerbahçe'yi bir zenginler külübü üyeliğine büründüren bu saçma sisteme bir isyandır. 

Fenerbahçe başkanı olduktan sonra yapıcaklarım: 

1. İlk işim kendime onaylanmış bir twitter hesabı açtırmak. Taraftarın tüm öneri ve küfürlerine kulak verip, belli gün ve saatlerde hep beraber Galatasaray hesaplarını spamlamak.
2. Ben genellikle futbol maçları ve az da olsa basketbol maçları ile ilgilenirim. Bunun haricinde olan branşlarla ilgili zerre planım yok.
3. Basketbol takımı için Obradovic ile ömür boyu sözleşme yapmayı düşünüyorum. Obradovic rahat etsin diye market alışverilerini ve fatura ödemelerini de ben yapabilirim. Reisin kafası rahat olsun.
4- Futbol ve basketbol haricinde bayan voleybola ilgi gösterebilirim. Hatta onlarla antremana bile çıkabilirim. Erkek basketbolcularla işim olmaz, maçlarını dahi izlemem, kupa törenlerine katılmam, yaba gibi ellerini sıkmam.
5. Boks, kürek, masa tenisi, atletizm branşlarını işi bilenlere devir ederim. Atletizm branşının uluslararası yarışmalarda kazandığı yarışmalardan sonra Suat Kılıç ve cep telefonu tarafından kuşatılmasına müsaade etmem. Boks branşını girişiceğim kavgalarda kullanabilirim. Canım sıkılırsa kürek takımı ile boğazda gezerim, emin değilim. 
6. Futbol takımının oyununa müdahele etmem, maç sonunda leş gibi ter kokan soyunma odasına girmem. Antremanlara gidip çift kale maçta oynarım, performansını beğenmediğim oyuncuya çift dalarım. 
7. İlla takıma müdahele etmek istiyorsam, football manager'da Fenerbahçe'nin başına geçerim. Salih'i ilk 11'e, Selçuk Şahin'i satış listesine koyarım. 
8. Gerçek bir sportif direktör bulurum, imzaladığım sözleşmeye asla teknik direktör olamaz maddesini koyarım.
9. Uefa orginazyonlarında kulübü ben temsil ederim. Kura çekiminde sıcak top soğuk top muhabbetini yapar, İnfantino'nun keline şaplak atarım.
10. Stadın ismini değiştirir, önüne mutlaka sponsor alırım. Oradan gelicek parayı transfere harcarım.
11. Fenerbahçe stadında herkes istediği sloganı atabilir. Biri ''Bu kış komünizm gelicek'' derken diğeri ''Şeriat isteriz''isteriz diyebilir, skor avantajı yakalandıktan sonra ''Büyük Başkan bizi diskoya götür'' tezahüratına bile izin veririm ama kimseyi diskoya götürmem.
12. Stadta alkol ve tükürüklü köfte satışını teşvik ederim, ayran isteyene en yayık olanını temin ederim. 
13. Telegol, beyaz futbol, bizim stadyum vb. programlara asla bağlanmam,buraya bağlanan yeni eski tüm başkan ve yöneticileri külüpten ihraç ederim. Feridun  Nidelioğlu'na haber sızdıranın gözüne lazer tutarım. 
14. Taraftar ile beraber deplasman maçlarına giderim. Protokolde oturmam golden sonra hareketimi yaparım. 
15. Konya Torkuspor maçının biletlerini 300 tl yapmam,fiyatları makul tutar herkesi stada davet ederim.
16. Futbol sezonu olmadığı yaz aylarında, stadı düğün için kiraya verebilirim. Konser, konferans işlerinde parayı verdiğiniz zaman stadı kiralayabilirsiniz. 
17. Takımın giyeceği formalar için mutlaka taraftara danışırım, internet sitesini daha güzel bir tasarıma kavuştururum. Fb tv'de her akşam mutlaka 6-0 'lık Galatasaray maçının görüntülerini yayınlatırım.
18. Altyapıya önem vericem deyip, sonra altyapıyı unutmam. En iyi antrenörlerle çalışır,alt yapı için en iyi tesisleri kurarım.
19. Fenerbahçe Üniversitesi'nde akademik yılın açılış konuşmasını yaparım, yumurta atmak isteyenlere imkan sağlarım, sözümü kesenleri kınarım. 
20. Scout sistemini gerçekten kurarım, Tayland 2. ligini takibe alırım. 
21. Ekşi sözlükte sürekli Fenerbahçe başlıkları açar, her Fenerbahçeli yazarın entrylerini şükelaya boğarım.
22. Sabaha kadar devam edicek bu maddeleri tadında bırakır, pazar gününüze güneş gibi doğarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder